Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

Pomoč: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 0590 82 770

Začni PowGen izziv in v manj kot 30 dneh te nagradimo z 1-mesečnim PowGen paketom GRATIS.

Pridruži se zdaj
Johan sledi svojemu cilju z izdelki PowGen

Imam več kondicije, zadovoljen sem, vendar s treningi še nadaljujem

Preizkusi ga tudi ti
Olivier se zopet počuti dobro v svoji koži

Po uporabi izdelkov PowGen sem izgubil odvečne kilograme in zmanjšal konfekcijsko številko. S športom se ukvarjam 3x na teden, treningu z utežmi pa posvetim od 30 do 45 minut - in kmalu bom dopolnil 48 let!

Preizkusi ga tudi ti
Cinzia priporoča Turbo Fix in Food Buster

Takoj sem opazila, da je moj trebuh bolj raven, nisem več napihnjena, moja koža pa je bolj napeta.

Preizkusi ga tudi ti
Dárius Koči, slovaški igralec

Trenutno okrevam po poškodbi rane, zaradi katere se ne morem veliko gibati. Zato sem začel delati vaje z lastno težo in vaje za rame. Ker pa so pred vrati prazniki in dobra hrana, sem začel piti Turbo Fix. Z njegovo pomočjo sem očistil limfni sistem in jetra ter pripravil svoje telo na bolj učinkovito kurjenje maščob in kalorij.

Preizkusi ga tudi ti
Rok: Dodatna pomoč pri regeneraciji!

Sem zagrizen igralec rokometa in med treningi potrebujem veliko podpore, s strani prehrane in prehranskih dopolnil. Izbral sem L-Carnitine Max Power, ki mi dodatno pomaga pri povečanju vzdržljivosti in regeneraciji.

Preizkusi ga tudi ti
Dominik: Sem poln energije!

Sem študent in tekmujem v dvigovanju uteži. Zaradi napornih treningov sem se odločil za BCAA in Keto Drink, ki poskrbita za večjo učinkovitost treninga in mi tako zagotovita celodnevno energijo.

Preizkusi ga tudi ti
Mitja: Želel sem si hitre rezultate!

Pred kratkim sem obrnil nov list in se začel bolj zdravo prehranjevati in gibati. Želel sem si hitrejše rezultate, zato sem se odločil za Turbo Fix, s katerim sem preoblikoval telo in izgubil kilograme.

Preizkusi ga tudi ti
Damir: Zdaj imam več energije!

Priprave na novo sezono so res zelo pomembne in naporne. Ker energije ni nikoli preveč, sem se odločil za napitke PowGen EasyBurn. Lahko rečem, da imam res več energije in posledično boljše rezultate testiranj.

Preizkusi ga tudi ti
Davor: Dodaten fokus in bolj kakovosten trening!

Vsakdanja športna aktivnost zahteva od posameznika prilagojeno prehrano in prehranska dopolnila. Pred treningom uporabljam X-Treme Burner, ki mi omogoča dodaten fokus in termogeni učinek za bolj kakovosten trening.

Preizkusi ga tudi ti
Franci: Izgubil sem veliko kilogramov!

Najraje hodim v hribe, na sprehode, igram nogomet in tenis. L-Carnitine Max Power in Turbo Fix sem našel na spletu. Z njima imam več energije, nisem več napihnjen, izboljšala se mi je prebava in izgubil sem odvečne kilograme.

Preizkusi ga tudi ti
Uroš: Končno se počutim bolj fit!

Nisem več napihnjen in počutim se dosti bolje. Že po dveh tednih uporabe sem opazil, da lahko končno oblečem hlače, ki jih že dolgo nisem. V 1 mesecu sem iz 120 kg prišel na 107 kg. Končno se počutim bolj fit.

Preizkusi ga tudi ti
Damjan: Super kombinacija za hitro hujšanje!

Pred 2 mesecema sem preizkusil Booster Pack, s katerim sem hitro izgubil maščobo, razstrupil jetra in uredil prebavo. Imam več energije in počutim se veliko bolje. Zdaj si lahko brez slabe vesti privoščim tudi kakšno sladkarijo.

Preizkusi ga tudi ti
Tadej: Imam več energije in vzdržljivosti!

Pri športnem plezanju je vzdržljivost še kako pomembna. Ko sem naletel na L-Carnitine Max Power sem rezultate opazil že po nekaj dneh. Vesel sem, da imam več energije in vzdržljivosti za vse stvari, ki jih rad počnem.

Preizkusi ga tudi ti
Blaž: Regeneracija po treningu je odlična!

Sem zelo športno in družabno aktivna oseba. Iskal sem izdelke, s katerimi bi dvignil raven energije, kot tudi spodbujevalce metabolizma, pri odvajanju vode v telesu in kurjenju maščob. Turbo Fix spijem v zjutraj in počutim se super. Izgubil sem kar nekaj kilogramov in regeneracija po treningu je odlična. Dokler bodo pozitivni učinki še naprej, jih bom z veseljem užival še naprej.

Preizkusi ga tudi ti
Matej: Na starih poteh v samo 1 mesecu!

V zadnjem času sem izgubil kar nekaj mišične mase in okoli trebuha se mi je začela nabirati maščoba. V veliko pomoč mi je bil 6Pack Accelerator. Opazil sem hitro pridobivanje mišične mase, hitrejšo regeneracijo in izgubljanje maščobe okoli trebuha. V roku 1 meseca sem prišel nazaj na stara pota.

Preizkusi ga tudi ti
Stefan: Učinke sem občutil že po nekaj dneh!

Počutil sem se napihnjeno in nisem imel energije. Ob iskanju rešitev, sem našel popolni izdelek: X-Treme Burner! Učinke sem občutil po prvih dneh jemanja. Imam več moči in energije in ponovno lahko uživam v dobri hrani.

Preizkusi ga tudi ti
Blaž: V kratkem času sem izgubil 4kg!

Lahko rečem, da sem vsestransko aktiven skozi celo leto in energije mi žal zmanjkuje. Zato sem se odločil za Easy Burn, s katerim sem v 14 dneh videl že prve rezultate. Čeprav nisem imel namena hujšati, sem zlahka izgubil 4 kg. Razliko res takoj občutiš, prebava je hitrejša, energije pa je več.

Preizkusi ga tudi ti
Žan je odkril popoln paket!

Zaradi zelo naporne službe in skoraj vsakodnevnih treningov je regeneracija zlata stvar. Sam zelo hitro opazim pomanjkanje moči in energije, zato mi je kombinacija BCAAs, L-Carnitine and Creatine nujno potrebna.

Preizkusi ga tudi ti
Fabio: Izgubil sem maščobo in pridobil mišice!

Odkar uporabljam Keto Drink, se v svojem telesu počutim boljše. Imam veliko energije, zato se včasih odpravim v fitnes kar med odmorom za kosilo.

Preizkusi ga tudi ti
Prikaži več

Kaj moraš narediti?

Pošlji nam PREJ in POTEM slike na info@powgen.si in z nami deli svojo zgodbo o uspehu! Povej nam o svojih ciljih hujšanja in kako ti je PowGen pri tem pomagal.

Pravila

  • Izdelki PowGen morajo biti vidni vsaj na 1 sliki.
  • Ne pozabi na podrobnosti: številke (izgubljeni kilogrami in centimetri ter pridobljene mišice)
  • Če nam pošlješ video, dobiš še dodaten GRATIS izdelek!.

* Pomembno obvestilo: Z oddajo fotografij se strinjaš, da lahko tvojo sliko in izjavo uporabimo na spletnih straneh PowGen.

Veliko sreče!

ekipa PowGen