Žan je odkril popoln paket!

Žan je Powgen izdelke prvič preizkusil pred nekaj meseci in je nad njimi enostavno navdušen. Zaradi njegove službe in pa vsakodnevnih treningov je občutil, da mu primanjkuje energije, opazil pa je tudi, da potrebuje boljšo regeneracijo po treningih. Če te zanima, kaj vse nam je zaupal, potem beri dalje.

Moje ime je Žan in sem krivilec železa. Poleg službe se redno ukvarjam s športom in lahko bi rekli, da sem pravi športni uživač

Treniram skoraj vsak dan, večkrat na teden pa se odpravim tudi kolesariti. PowGen izdelki so me navdušili, saj ponujajo širok izbor športnih dodatkov, zato vedno rad preizkusim, kaj novega ponujajo.

"Našel sem vrhunski paket izdelkov!"

Posebej so me pritegnile aminokisline BCAA 2:1:1, ki vsebujejo nujno pomembne minerale, kot sta na primer magnezij in cink ter vitamine B-kompleksa in vitamin D3.

Kot zelo aktivnemu športniku so aminokisline izrednega pomena pri regeneraciji in ohranjanju mišične mase ter moči. Ravno zaradi tega sem se odločil za paket Muscle Up, ki vsebuje 3 vrhunske izdelke: BCAA, Creatine in L-Carnitine Shots.

"Regeneracija mi veliko pomeni!"

Veliko časa posvečam gradnji mišične mase, zato pred treningom spijem Creatine Monohydrate ter L-Carnitine Shots, saj mi pomagata, da podaljšam svojo vzdržljivost pri treningu, hkrati pa poskrbita za višjo raven energije.

Zaradi zelo naporne službe in skoraj vsakodnevnih treningom, mi regeneracija veliko pomeni. Zelo hitro opazim pomanjkanje moči in energije, zato prisegam na kombinacijo teh treh izdelkov. Slaba regeneracija namreč pomeni slabše treninge, posledično pa tudi napredka ni.

Izdelke priporočam vsem, ki se aktivno ukvarjajo s športom, saj bodo zares pripomogli k bolj uspešnim treningom in hitrejši regeneraciji po njem.