image

Michael: „Izgubil sem maščobo na trebuhu in moje srajce so bile ohlapnejše.“

Po letih prekomerne telesne teže je Michael ugotovil, da je težava v jetrih: „Moje življenje bi bilo povsem drugačno, če bi prej poznal to rešitev.“

Preberite več
image

Težave z nadzorom krvnega sladkorja - rešitev zanje se morda skriva v vaši kuhinji!

Če se povišana raven krvnega sladkorja ne preverja, se lahko hitro poveča in razvije v sladkorno bolezen. Se rešitev morda skriva v naših kuhinjskih omaricah?

Preberite več
image

8 nasvetov za boj proti napihnjenosti v menopavzi in pridobivanju telesne teže

Razkritje skrivnosti večanja obsega trebuha in pridobivanja telesne teže v obdobju menopavze. Odkrijte celostne strategije za obvladovanje tega preobrazbenega obdobja!

Preberite več
image

Tvegan nov trend: resnica o injekcijah za hujšanje

Injekcije za hujšanje postajajo po vsem svetu vedno bolj priljubljene. Preberite več o tej novi tvegani modi hujšanja, možnih nevarnih posledicah in varnejših alternativah.

Preberite več
image

Največji sovražnik ravnega trebuha!

Morda že opazite napredek pri hujšanju, vendar ne morete doseči ravnega trebuha. Kaj pa če vam povemo, da morda ne gre za trdovratno maščobo, ampak gre preprosto za napihnjenost?

Preberite več
image

Maria Cristina: „V zadnjem mesecu sem izgubila 2* kg“

Zaradi zdravstvenih težav je Maria Cristina pridobila na telesni teži in se počutila nesrečno. Preberite, kako ji je Sensilab pomagal povrniti upanje in izgubiti odvečne kilograme!

Preberite več