Kako samo z vodo izgubiti kilograme?

Verjetno nisi vedel, da lahko nekaj tako preprostega, kot je pitje vode, vpliva na izgubo kilogramov? To je potrdila tudi študija objavljena v Journal of Human Nutrition and Dietetics. Pa veš kako je to mogoče? Beri dalje!

Študija je pod drobnogled vzela navade več kot 18 000 odraslih in jih spremljala 7 let. Raziskovalci so ugotovili, da so ljudje, ki so pili največ vode, zaužili najmanj kalorij. Ampak zakaj? Prvi razlog je, da so spili manj sladkih pijač. Poleg tega pa so pojedli manj nasičenih maščob, manj sladkorja, soli in holesterola.

1-3 kozarci vode na dan = 205 kalorij manj na dan

Če popiješ 3 kozarce vode na dan, boš verjetno zaužil kar 205 kalorij manj na dan! Hitro preračunajmo: to pomeni, da lahko izgubiš 0,8 kg na mesec – to je skoraj 10 kg na leto – preprosto s 3 kozarci vode na dan! In to lahko naredi vsak.

Poznaš ta občutek, ko želiš nekaj prigrizniti? Mogoče sploh nisi lačnen, ampak samo žejen! To je zelo pogost pojav, ko žejo zamenjaš z lakoto in si namesto kozarca vode privoščiš prigrizek - pozdravljene dodatne kalorije! S seboj vedno nosi stekleničko vode in spremembe boš opazil zelo hitro.

Kaj pa če zadržuješ vodo?

Če si napihnjen in zadržuješ odvečno vodo, se ti mogoče zdi dobra ideje, da bi pil manj. Velika napaka! V takšnem primeru je pomembno, da piješ več in tudi to, da piješ pravo pijačo.

Če želiš ubiti dve muhi na en mah, je Turbo Fix točno to, kar potrebuješ. Pomagal se ti bo znebiti odvečne vode iz telesa in spodbudil hujšanje.Turbo Fix je odlična izbira za vse tiste, ki ne marajo piti navadne vode. Napitek je brez sladkorja in ima prijeten, naraven okus maline.

Turbo Fix bo pogasil tvojo žejo in tudi počutil se boste lažjega. Napihnjenost in zabuhlost bosta postali preteklost samo po 1 tednu! Ko se bo tvoje telo znebilo toksinov, bodo začeli izginjati tudi kilogrami. Adijo napihnjenost, pozdravljena lahkotnost!

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka