Skupen sovražnik: Trebušna maščoba

Se tudi ti težko znebiš trebušne maščobe? Poleg tega, da trebušna maščoba ne izgleda dobro, lahko povzroča tudi druge težave. Beri dalje in razkrili ti bomo kaj sploh je trebušna maščoba, kako nastane in seveda, kako se je lahko znebiš.

Kaj je trebušna maščoba?

Obstajata 2 tipa maščob, ki nastaneta v predelu trebuha: podkožna maščoba in trebušna oziroma visceralna maščoba. Pri prvi gre bolj za estetsko težavo, druga pa lahko povzroča številne druge težave.

Trebušna maščoba je tip maščobe, ki se je težko znebimo. Gre za nabiranje maščob pod trebušnimi mišicami; zato ji pravimo tudi visceralna maščoba.

Kako nastane in kako se je znebiti?

Trebušno maščobo povzročajo nepravilna prehrana (prekomerno uživanje ogljikovih hidratov, nasičenih maščob, hitre hrane, alkohola,...), hormonsko neravnovesje, stres, pomanjkanje spanja in drastične diete. 

In kako se je lahko znebiš? No, verjetno že veš, da je to najlažje storiti s pravilno prehrano in redno fizično aktivnostjo. Da se znebiš trebušne maščobe in preprečiš njeno nastajanje priporočamo, da slediš raznoliki in uravnoteženi dieti, sestavljeni iz dobrih maščob, vlaknin in beljakovin, omejiš vnos transmaščob in uporabljaš začimbe, kot so kurkuma, čili ter olivno olje.

Priporočamo čim več grenke zelenjave, olivnega olja, mandljev, orehov, oliv, avokada, rib, belega mesa, kurkume, čilija in paprik. Izogibaj pa se kavi, gaziranim pijačam, sadnim sokovom, rdečemu mesu, navadno moko zamenjaj s polnozrnato (tudi testenine, riž in podobno), zmanjšaj pa tudi uživanje mlečnih izdelkov.

6Pack Accelerator

Rezultate lahko dosežeš še hitreje, če v svojo rutino vključiš kakovostno prehransko dopolnilo. Kapsule 6Pack Accelerator so pravo orožje v boju proti trebušni maščobi.

Z ekstraktom wakame alge, kapsaicinom rdeče paprike, zelenim čajem, rdečo pomarančo in vitaminom B6 v eni kapsuli bo 6Pack Accelerator:

  • pospešil metabolizem
  • odstranil trebušno maščobo
  • poudaril tvoje trebušne mišice

Izbrani izdelki za vas

-67%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 74,97 €
Ogled izdelka