Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Pomoč: 0590 82 770

Blog

Piščančji file z medom in gorčico

Okus, ki preseneča! Enostavno za pripravo, okusno in predvsem zdravo.

SESTAVINE:

  • 1 piščančji file
  • ½ žličke paprike
  • 1 žlička gorčice
  • 1 žlička medu
  • 1 žlička sojine omake z nizko vsebnostjo natrija
  • ½ rdeče čebule
  • 1 majhen korenček
  • 1 žlica kokosovega olje


PRIPRAVA:

  • File začinite s papriko, nato po obeh straneh namažite z gorčico in pokapljajte še z medom.

  • Meso položite v skledo, dodajte sojino omako in dajte v hladilnik, kjer naj se marinira vsaj 30 minut.
  • Medtem nasekljajte čebulo in korenje na majhne kocke. V ponvi na srednjem ognju segrejte kokosovo olje.
  • Ko začne olje migetati, dodajte piščanca in kuhajte tako dolgo, da porjavi, približno 4 minute na vsaki strani.
  • Vzemite piščanca iz ponve in dodajte čebulo in korenje.
  • Ko se zelenjava omehča, dodajte piščanca in preostalo marinado.
  • Dodajte malo vode in kuhajte na srednjem ognju 20 minut.

Dober tek!

Nazaj na blog