Ni mogel verjeti, kako hitro je imel spet oblikovane trebušne mišice

Patrick je našel način, kako izoblikovati napete trebušne mišice in jih ohraniti za vedno.

Nekaj let po zaključenem izobraževanju je 29-letni Patrick začel opažati, da se mu kljub aktivnemu življenjskemu slogu v predelu pasu nabira odvečna maščoba.

Kljub redni službi, obiskovanju fitnesa in treniranju mladinske nogometne ekipe, mu nikakor ni uspelo izgubiti odvečnih kilogramov. Stres in slabe prehranjevalne navade so naredili svoje.

“Trebuh mi ni bil več všeč in vedel sem, da moram nekaj spremeniti. Trebušnjaki in vaje za jedro telesa niso dali želenega učinka, zato sem pogledal na splet. In našel sem PowGen.”

Patrick je izbral 3 izdelke, učinkovito kombinacijo, ki ustreza njegovim potrebam:

  • Turbo Fix, drenažni napitek s turbo močjo za takojšnji učinek hujšanja, odpravljanje napihnjenosti in odvajanje odvečne vode iz telesa,
  • Easy Burn za kurjenje maščob tudi v dnevih počitka,
  • 6Pack Accelerator z inovativno formulo za še hitrejši metabolizem in manj trebušne maščobe.

Za razstrupljanje in ponoven zagon telesa je začel uporabljati Turbo Fix, saj spodbudi limfni sistem in ledvice. Iz telesa izloči strupe in odvečno vodo, rezultat pa je hitro hujšanje.

“Kmalu po začetku uporabe izdelka Turbo Fix sem opazil spremembe na svojem telesu. Že v kratkem sem se znebil vse odvečne vode.”

Patrick je naredil korak naprej in se osredotočil na izgubljanje maščobe. Ohranil je svoj aktiven način življenje in dodal še oba topilca maščobe. Ta kombinacija je poskrbela za odlične rezultate.

“Z obema topilcema maščobe sem preprosto pokuril več maščob. Pojavil se je tudi odličen stranski učinek - nisem imel želje po sladkorju,” doda Patrick. Kombinacija zelene kave in zelenega čaja v izdelkih Easy Burn in 6Pack Accelerator zavira apetit medtem pa telo napolni z energijo.

“Spet sem zadovoljen s svojim telesom in izdelke PowGen priporočam vsem.”

- Patrick

Vse 3 učinkovite izdelke najdeš v paketu SixPack paket - naroči svojega še danes! Ne odlašaj, ponudba je omejena.

Izbrani izdelki za vas

-57%
Akcijska cena 27,99 € Redna cena 64,97 €
Ogled izdelka