Olivier: “Izgubil sem 7 kg v 8 tednih*”

47-letni Olivier rad hodi v kino in obožuje karate. Pred kratkim je začel trenirati z utežmi. Njegova postava je atletska, saj se s športom ukvarja že od malih nog.

Vendar ni vedno izgledal tako.

“Prej sem imel težave s sprejemanjem samega sebe, pri teku pa me je mojih 89 kg oviralo. Imel sem prepočasne in pretežke gibe za treninge karateja.

Na začetku karantene, marca 2020, pa sem se odločil, da moram izgubiti tistih 7 odvečnih kilogramov za svojo višino (1,79 m).”

Olivier je izgubil 7 odvečnih kg v samo 2 mesecih*

“Začel sem aprila in 14 dni* po tem sem opazil prve rezultate. Opazil sem manjšo številko na tehtnici, mišice pa so začele dobivati svojo obliko.

Po 2 mesecih* jemanja izdelkov Turbo Fix, 6 Pack Accelerator in Shredder Shake, sem izgubil 7 kg* in zmanjšal konfekcijsko številko s 44 na 42. S športom se ukvarjam 3x na teden, treningu z utežmi pa posvetim od 30 do 45 minut - in kmalu bom dopolnil 48 let!”

“Moral sem zamenjati garderobo, saj sedaj rad oblečem kakšno oprijeto majico”

“Moji rezultati so izguba odvečne teže, stopil sem torej slabe maščobe, odpravil sem napihnjenost, ki me je morila zvečer pred spanjem, pridobil sem mišično maso in izboljšal vzdržljivost med vadbo z utežmi.

Počutim se boljše v svojem telesu, moral sem celo zamenjati garderobo, saj sedaj rad oblečem kakšno oprijeto majico.” :D

Olivier je več kot zadovoljen

“PowGen sem odkril na Facebooku in pritegnile so me sestavine v izdelkih ter njihova učinkovitost!

Po 8 tednih* lahko rečem, da sem navdušen nad izdelki in nad svojim rezultatom (izguba odvečne teže ter pridobitev mišične mase). Priznam, da sem več kot zadovoljen.”

Olivier nadaljuje z uporabo izdelkov PowGen

“Najprej sem uporabljal Night Buster 20 dni*, potem X-Treme Burner v kombinaciji s 6Pack Acceleratorjem in Shredder Shakom. Sedaj nadaljujem z izdelki PowGen. 30 dni bom uporabljal Turbo Fix.”

“Uporaba izdelkov je enostavna,rezultati pa so zagotovljeni, če v svoj vsakdan vključimo vsaj malo športne aktivnosti.”

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka
-67%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 74,97 €
Ogled izdelka