Zakaj nam novoletnih zaobljub nikoli ne uspe izpolniti

Leto 2021 je tukaj, kar pomeni, da je čas za novoletne zaobljube!

Če želiš izgubiti maščobo okoli trebuha, začeti z bolj intenzivnimi treningi ali se bolj zdravo prehranjevati, veš, da je te zaobljube lažje prekršiti kot izpolniti.

Ključ do uspeha je motivacija!

''Vem, kaj želim doseči, vendar iz nekega razloga ne opazim nobenih rezultatov!'' je zagotovo najbolj pogost stavek. Na tisoče moških in žensk, kot si ti, si januarja zastavi svoje cilje glede telesne preobrazbe, a na pol poti odnehajo, ker rezultati niso prepričljivi.

Rezultat je mogoče doseči, vendar je najprej potrebno vedeti, kateri so dejavniki, ki te ovirajo na poti do tvojega zastavljenega cilja.

Telovadiš preveč ali sploh ne

Eden izmed razlogov, zakaj marsikatera zaobljuba ne uspe, je ta, da ljudje trenirajo preveč ali sploh ne.

Strokovnjaki predlagajo, da gremo počasi. Stari rek za lepoto je treba potrpeti je nekaj, kar bi si morali izbrisati iz glave. Pretiravanje z vadbo zagotovo ni način. Za začetek se začni gibati malo bolj kot po navadi.

Odloči se za zmerne treninge. Namesto napornih vaj brez usmiljenja raje uporabi topilec maščobe, ki bo pospešil tvoj metabolizem. PowGen Easy Burn bo dlje časa kuril kar 24 % več maščobe* ter ohranil tvojo mišično maso nedotaknjeno.

Preveč bele maščobe v telesu

Tako imenovana bela maščoba je tvoj najhujši sovražnik. To je maščoba, nakopičena okoli trebuha. Med prazniki običajno ne telovadimo tako kot po navadi, takšno pomanjkanje vadbe pa povzroči kopičenje bele maščobe v našem telesu.

Da ne omenjamo, da tudi trenutna karantena in okusne praznične sladice ne pomagajo ravno ...

Na srečo je pretvorba bele maščobe v rjavo maščobo mogoča s pravimi prehranskimi dopolnili. Maščobe na trebuhu se lahko znebiš z izdelkom 6Pack Accelerator! Pomaga ti stopiti kar do 50 %* več maščobe okoli trebuha!

Toksini in odvečna voda v telesu

Druga težava, ki ti stoji na poti do izklesanega telesa, je preobremenjen limfni sistem. Odvečna voda blokira možnost za hujšanje.

Rešitev je preprosta: izloči odvečno vodo, zaradi katere si videti debelejši, kot v resnici si, in pri tem izloči nekaj toksinov. Oboje je mogoče doseči s Turbo Fix napitki - tudi v nekaj dneh, zahvaljujoč izboljšani formuli!

Vsi 3 izdelki v 1 paketu – Jekleni SixPack

Božičkovi palčki so pripravili paket z izdelki, ki bodo poskrbeli za jekleno telo v letu 2021!

Računamo nate, da boš v svojo vsakodnevno rutino vključil vsaj malo vadbe in da te bo ta rutina spremljala vsaj do poletja. Medtem pa ti bo paket Jekleni SixPack pomagal topiti maščobo, odpravil napihnjenost in ti pomagal na poti do sanjske postave!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas

-57%
Akcijska cena 27,99 € Redna cena 64,97 €
Ogled izdelka