5 nasvetov za ohranitev zdravja, ko ostajaš doma

V teh časih, ki so precej drugačni do življenja, kakršnega smo vajeni, se mnogi znajdejo pod stresom. Prav iz tega razloga tudi prenehajo skrbeti zase. Toda prav zdaj je skrb zase še toliko bolj pomembna, da ostanemo zdravi. Oglej si naših 5 nasvetov, s katerimi poskrbiš za svoje zdravje in se v svoji koži dobro počutiš. 

1. Pij veliko vode

Kot že vsi vemo, voda prinaša številne koristi: napolni nas z energijo, prečisti telo, izboljša prebavo in pomaga pri hujšanju. Zdaj, ko si doma, ne pozabi popiti vsaj 2 litrov vode na dan, da poskrbiš za svoje telo in um.

2. Jej zdravo

No, nič novega. Zdrava prehrana je bistvenega pomena, da ostaneš v formi in ohranjaš dobro počutje. Sedaj je idealen čas, da poiščeš kakšen nov recept. Neverjetno, kaj vse se najde na internetu!

Za začetek je PowGen zate pripravil 3 recepte - zdrave, okusne, preproste in hitre za pripravo.

Solata z bučkami »

Krompirček iz pečice z zdravimi omakami »

Piščančji file z medom in gorčico »

3. Gibaj se

Telesna aktivnost je seveda nujna za izgubo odvečnih kilogramov in oblikovanje telesa. Morda pa še ne veš, da je vadba odlična tudi za duševno zdravje. Dobro znano je, da telesna aktivnost spodbuja hormon sreče - endorfin, zato pomaga zmanjšati stres in občutek tesnobe. In ker je Youtube poln brezplačnih spletnih vadb, ni več izgovorov! PowGen je zate pripravil tudi 4-tedenski dnevni program vadbe, ki jo lahko izvajaš kar v udobju svojega doma.

Klikni tukaj in odkrij naš program vadbe »

4. Zabavaj se

V teh časih, ko smo doma in daleč od drugih, se je morda res težko zabavati. Ni pa nemogoče! Pokliči družino in prijatelje, da odmisliš slabe misli, oglej si zabavno oddajo, film na Netflixu, poslušaj najljubšo glasbo, začni se učiti kakšen tuj jezik ... Možnosti so neskončne! Ta čas lahko resnično porabiš za učenje novih stvari.

Klikni tukaj, če želiš prebrati članke o športu in prehrani »

5. Sprosti se

Poslušaj sproščujočo glasbo, globoko dihaj, morda preberi knjigo. Predvsem pa se poskusi izogniti branju preveč novic o koronavirusu (seveda spoštuj navodila pristojnih oblasti).

Za lažjo sprostitev poskusi okusen napitek Night Buster, z okusom limete. Vsebuje ekstrakta kamilice in melise, ki bosta pripomogla k hitrejši sprostitvi in boljšemu spancu. Poleg tega izdelek vsebuje še Garcinio Cambogio, ki bo preprečila večerne napade lakote in topila maščobe.

Izkoristi super popust in se poslovi od stresa in odvečnih kilogramov!

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 7,99 € Redna cena 21,99 €
Ogled izdelka