Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Napitek, ki kuri maščobo!

Kozarec tega napitka na dan bo mimogrede odpravil odvečno maščobo. Poskusi ga še danes!

Najboljša hrana za kurjenje maščob

Zagotovo si že slišal za hrano, ki kuri maščobe, torej živila, ki ti pomagajo izboljšati prebavo, spodbujajo metabolizem in posledično pospešujejo kurjenje maščob.

Najboljše živilo za kurjenje maščob je vsekakor zelena kava - kraljica med topilci maščob! Ne gre za kakšno posebno ali eksotično sorto, ampak preprosto za klasično kavo, ki ni bila podvržena postopku praženja.

To pomeni, da kavno zrno ohrani svojo naravno, zeleno barvo. Poleg tega vsebuje tudi veliko polifenolov, več mineralov in vitaminov (zlasti vitamine skupine B) ter manj kofeina kot klasična pražena kava.

Vse te posebne lastnosti omogočajo številne koristi za naše telo: spodbujajo absorpcijo maščob, imajo antioksidativno in protivnetno delovanje ter nadzorujejo raven sladkorja v krvi.

Druga odlična naravna sestavina za kurjenje maščob pa so semena kolovca, ki raste v afriških gozdovih. Ta sestavina, bogata s kofeinom, je odlična pri hujšanju in ponuja številne prednosti: pospeši presnovo, izboljša prebavo in dvigne raven energije.

Napitek, ki pospešuje kurjenej maščob

To je napitek Easy Burn na osnovi zelene kave in semen kolovca! Napitek na naraven način dvigne notranjo telesno temperaturo, zato naše telo verjame, da telovadi. Ta klinično preizkušen napitek spodbudi telo, da namesto sladkorja kot prvi vir energije uporabi odvečno maščobo, ki je nakopičena v telesu.

To pomeni, da kuriš maščobo tudi v dneh počitka, ko nimaš časa za vadbo.

Deluje na dva načina:

  • preprečuje absorpcijo sladkorja in uporabo sladkorja iz hrane
  • telesu preprečuje, da bi kot vir energije uporabil zalogo sladkorja (glukoze), ki je shranjena v jetrih in mišicah (v obliki glikogena).

Zakaj je Easy Burn tako učinkovit

Napitek z okusom breskve vsebuje ekstrakt semen kolovca z naravnim kofeinom in ekstrakt zelene kave in ti pomaga pri kurjenju maščob tudi v dneh, ko ne uspeš najti časa za telovadbo:

  • kuri 5,7%* več maščobe tudi med počitkom
  • pomaga do optimalne prebave
  • uravnava raven sladkorja v krvi
  • skrbi za več energije in povečuje vitalnost telesa
  • zmanjšuje občutek utrujenosti

Pijača je bila zasnovana za tiste, ki ne morejo ali ne želijo telovaditi vsak dan. Popolna je tudi za kurjenje maščob, medtem ko počivamo na kavču in gledamo svojo najljubšo serijo na Netflixu. Če želiš spodbuditi kurjenje maščob in dvigniti raven energije, samo raztopi 1 vrečko napitka v 1 kozarcu vode in jo popij po zajtrku ali kosilu.

Easy Burn 1+2 GRATIS

Za kurjenje maščob tudi v dnevih počitka.

Easy Burn 1+2 GRATIS -67%

Redna cena: 59,97 €

Vaša cena: 19,99 €

× Zapri
Nazaj na blog