Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

Pomoč: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 0590 82 770

Blog

Napitek, ki kuri maščobo!

Kozarec tega osvežilnega napitka z okusom manga pred treningom ali po kosilu ti bo pomagal hitreje kuriti maščobo. Ugotovi, zakaj! 

Kurjenje maščob

Zagotovo si že slišal za t.i. hrano, ki kuri maščobe. To so živila, ki s pomočjo termogeneze spodbujajo presnovo - postopek, v katerem telo proizvaja toploto in zato kuri maščobe.

Eno izmed boljših živil za kurjenje maščob je zagotovo mango. Je prijetnega okusa in vonja ter privlačnih barv. Njegove številne koristi za telo so kar dobro poznane, med najpomembnejšimi pa so sledeče:

  • poskrbi za zdravo in urejeno prebavo,
  • ima visoko vsebnost vlaknin, kar zmanjšuje absorpcijo holesterola v krvi,
  • pomaga v primeru zaprtja: vlaknine so dragocen zaveznik v primeru zaprtja saj, kot že omenjeno, mango vsebuje veliko vlaknin, ki pomagajo pri normalnem odvajanju blata,
  • deluje protivnetno: zaradi vsebnosti bromelaina, mango velja za sadje z močnimi protivnetnimi lastnostmi. Uporablja se za zdravljenje cistitisa, gastritisa in uroloških bolezni.

Vpliv manga na razgradnjo maščob

Mango vsebuje bromelain, ki je poznan, da kuri maščobo. V resnici ta snov pravzaprav pospeši prebavo in presnovo, saj razgradi prehranske beljakovin, ko pridejo do našega želodca.

Vse v enem napitku

Vse te lastnosti najdeš v napitku Easy Burn za kurjenje maščob. Ta okusna pijača z okusom manga vsebuje 1000 mg najčistejšega L-karnitina na tržišču, ki je proizveden v Švici in pomaga vzdrževati visoko raven energijePoleg 1000 mg L-karnitina 1 napitek vsebuje tudi 1000 mg mate in 700 mg guarane.

Napitek deluje termogeno, saj vsebuje 3 vrhunske sestavine, ki dvignejo notranjo temperaturo in pospešijo topljenje maščobe med telesno aktivnostjo in celo nekaj ur po treningu. Izkoristi ta enkratni učinek topljenja maščob z Easy Burn.

Easy Burn

Močan napitek za kurjenje maščob - tudi v dnevih počitka.

Easy Burn -50%

Redna cena: 17,99 €

Vaša cena: 8,99 €

× Zapri

Nazaj na blog