Mitja: “Obrnil sem nov list”

Mitja, IT specialist in voznik taksija je še ne dolgo nazaj tehtal 108 kg. “Odkar pomnim, sem imel težave s težo – z njo se borim že celo življenje,” prizna. Težo je poskusil izgubiti že neštetokrat, vendar je vse izgubljene kilograme takoj dobil nazaj. In to z obrestmi!

"Imel sem dovolj"

Odločil se je, da bo temu naredil konec enkrat za vselej. “Obrnil sem nov list. Začel sem bolj zdravo jesti in po priporočilu prijateljev, sem začel hoditi tudi v telovadnico.” Njegovo trdo delo je obrodilo rezultate, vendar pa je kljub temu nekaj manjkalo. Manjkalo mu je energije in še vedno je hrepenel po nezdravi hrani (kebab je bil njegova šibka točka).

Mitja je ugotovil, da potrebuje nekaj, kar bo pospešilo stvari, drugače bo spet izgubil motivacijo. Potreboval je nekaj visokoučinkovitega, varnega in dokazanega s strani znanosti. Prijatelj mu je predstavil PowGen, shujševalno linijo ustvarjeno posebej za moške.

“Prvi rezultati so bili vidni izjemno hitro”

“V telesu se mi je nabiralo ogromno vode, posebej na trebuhu in obrazu, zato sem se odločil za napitek TurboFix.” Nad rezultati je bil navdušen. “TurboFix mi je resnično pomagal odplakniti odvečno vodo – in to takoj!”

Po približno 1 tednu je stopil na tehtnico in ugotovil, da je izgubil kar veliko kilogramov. Vendar pa to še ni bilo vse: “Opazil sem, da imam več energije za telovadbo, nisem se tako hitro utrudil. Najbolj pa sem vesel, da ne čutim več tako močne želje po hrani.”

Čuden stranski učinek

Hitri rezultati so mu dali dodatno energijo. “Ko sem videl prave rezultate, se je bilo lažje držati bolj zdrave prehrane in redne telovadbe. TurboFix mi je pri tem neverjetno pomagal. Bolj sem samozavesten, kar se pozna pri na vseh vidikih mojega življenja.”

Mitja pa omeni še en stranski učinek, ki mu je bil pravzaprav kar všeč. “Ko hodim po ulici, velikokrat opazim, da me ženske gledajo,” pravi smeje. “TurboFix priporočam vsem moškim.”

Kje je čarovnija?

Napitek Turbo Fix vsebuje močne naravne ekstrakte rastlin, ki dokazano odplaknejo odvečno vodo iz telesa, medtem ko ohranjajo raven elektrolitov nespremenjeno. Smokvova opuncija regrat, peteršilj, tetivika, pegasti badelj in ostale rastline bodo odpravile napihnjenost in zabuhlost, podprle jetra (najpomembnejši organ za kurjenje maščobe) in dale hitre ter varne rezultate.

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka