Fabio: "Izgubil sem maščobo in pridobil mišice."

Fabio šteje 27 let in ima natrpan urnik ter hiter način življenja. Kljub temu pa se vedno trudi biti v formi in izgubiti nekaj odvečnih kilogramov. Zaposlen je kot projektni manager, kar mu vzame veliko časa: "Moji dnevi so velikokrat stresni. Večino dni preživim v pisarni za mizo, kar pa ni najboljši način za preživljanje časa."

Zaradi službe si želi Fabio čimbolj izkoristiti svoj prosti čas. "To pomeni fitnes, borilne veščine dvakrat na teden ali pa prijateljska tekma nogometa." To seveda takrat, ko je pri volji: "Težava je pogosto pomanjkanje motivacije in energije po napornem dnevu."

Fabio je odkril PowGen. Še posebej ga je pritegnil Keto Drink. "Iskal sem nekaj, kar bi mi pomagalo na 3 področjih - več energije, hitrejše kurjenje maščobe in dovolj vitaminov."

"Nisem pristaš diet"

Fabio si večkrat privošči dan za prehranske pregrehe. "Priznati moram, da nisem ravno pristaš diet. Vem, da se moram omejiti pri hrani. Ravno zato takoj zjutraj, še pred zajtrkom, spijem Keto Drink. Je enostaven ter hiter za pripravo in izjemno učinkovit. Čez dan se počutim več tako lačnega! Napitek me spominja na poletje, saj ima odličen okus kokosa in ananasa!"

Fabio izgleda in se počuti odlično!

"Odkar uporabljam Keto Drink, se v svojem telesu počutim boljše. Imam veliko energije, zato se včasih odpravim v fitnes kar med odmorom za kosilo." Fabio je opazil tudi, da je njegova teža bolj stabilna.

"V tem procesu sem izgubil veliko telesne maščobe in pridobil mišice. PowGen bi priporočil vsem, ne glede na to, s kakšnim športom se ukvarjajo ali kakšne cilje imajo. Počutili se bodo veliko močnejše in boljše!"

Naroči Keto Drink zdaj!

Keto Drink je popoln spremljevalec vsakomur, ki je na nizkokalorični ali keto dieti. Narejen je iz naravnega kokosovega MCT prahu, poskrbi pa za pospešen proces ketoze, več energije in oster um. Keto Drink vsebuje izjemno veliko MCT maščob, prav tako pa holina, magnezija in mešanice vitaminov. Prejmi poseben popust zdaj!

Izbrani izdelki za vas