Duško: “ Imam toliko energije kot še nikoli!”

Kot aktivni športnik je bil Duško pogosto utrujen in je iskal pomoč, da bi se znebil odvečnih kilogramov in povišal raven energije. In to je naredil s kombinacijo dveh izdelkov.

Aktivni športnik

Sem Duško, star sem 30 let, že vse življenje delam kot najemodajalec in sem navdušen športnik. Kar se je začelo z rolkanjem in deskanjem na snegu, se je z leti spremenilo v tek, plavanje, gorništvo in kolesarjenje.

Pravzaprav sem od svojega prvega maratona v Ljubljani (42 km),ki je bil nekakšno izhodišče, tudi ljubiteljski triatlonec. Poleg tega se držim že 2 meseca keto diete, za katero sem se odločil zaradi treningov, saj sem se želel znebiti odvečnih kilogramov pred poletjem in povečati svojo zmogljivost.

Tudi pri triatlonu opazim pozitivne učinke keto diete. Zdaj sploh ne razmišljam več o svojem videzu, temveč o boljši izrabi energije, kar se kaže v povečani uspešnosti v vseh dejavnostih. Vsako jutro, preden začnem s treningom, spijem na prazen želodec Keto Drink z L-karnitinom, zajtrk pojem šele po treningu.

Čeprav nimam veliko prostega časa, imam še vedno dovolj energije za potovanja, ki jih rad preživljam zelo aktivno. Priprave na triatlon sem opravil na Kanarskih otokih in se povzpel na dve najvišji gori v Evropi - Mont Blanc in Elbrus. 22. septembra se bom udeležil Ironmana v Sloveniji in oktobra nameravam obiskati bazni tabor Everest, kjer bom poskušal splezati na 6189 m visok Imja Tse - več energije imam kot kdaj koli prej, čista norost!

Zakaj PowGen izdelki?

Izdelke PowGen sem najdel na Facebooku. Predvsem pa sem navdušen nad 1000 mg z L-karnitinom, ki je v praktičnih ampulah, saj ne gre niti ena kapljice v nič. Nato sem opazil Keto Drink in sem hotel poskusiti zaradi visoke vsebnosti MCT in ker ni v olju.

L-karnitin mi je v veliko pomoč pri dolgih treningih, ki jih izvajam na prazen želodec, ker imam dovolj energije za celotno vadbo. Zahvaljujoč Keto Drinku čutim manj potrebe po sladkorju in zjutraj ne občutim lakote. Opazil sem tudi izgubo dodatne maščobe, kar mi vsako vadbo še olajša in izboljša zmogljivost. Preprosto se počutim odlično, zato bi izdelke zagotovo priporočil vsem!

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 21,99 € Redna cena 43,98 €
Ogled izdelka