Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 30 €.

Pomoč: (Pon - Pet: 8.00 - 16.00) 0590 82 770

Blog

Cinzia: "Izdelki Powgen so naredili veliko spremembo!"

Cinzia dela kot referentka v podjetju, ki se ukvarja s kovinsko predelavo. Vedno je imela vitko in športno oblikovano postavo. Dve nosečnosti pa sta pustili kar nekaj odvečnih kilogramov.

Zaradi prekomerne telesne teže se ni več počutila dobro v svoji koži, kar se je odražalo tudi v družbi. Toda Cinzia si je želela dati še eno priložnost, tokrat je poskusila nekaj novega ...

Cinzia je končno našla pravo rešitev zase: Powgen!

Z leti je Cinzia resnično preizkusila vse, vendar brez uspeha: "Zame je bilo preizkušanje izdelkov Powgen pravi izziv, saj že leta uporabljam izdelke drugih blagovnih znamk, ki mi niso dali rezultatov, kakršne sem si želela."

Vprašali se boste, kako pa nam je uspelo pridobiti zaupanje Cinzie, glede na slabe izkušnje, ki jih je preživela v preteklosti? Zahvaljujoč dvema ključnima besedama: naravne sestavine in enostavna uporaba! "Powgen me je prepričal, ker so njegovi izdelki narejeni iz naravnih sestavin, poleg tega pa so zelo enostavni za uporabo."

Cinzia je že po nekaj dneh občutila spremembo!

Cinzia je dva meseca* preizkušala Turbo Fix, Food Buster in X-Treme Burner ter opazila spremembe že po nekaj dneh. ''Takoj sem opazila, da je moj trebuh postal bolj raven, da napihnjenosti ni več in da je moja koža bolj napeta. Slednje je nedvomno zame najpomembnejša sprememba, pri tej spremembi pa so mi pomagali izdelki Powgen. Da ne omenjam, kako dobro se sedaj počutim!"

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

"Izdelki Powgen so naredili veliko spremembo!"

Cinzia se zdaj počuti bolj samozavestno in tudi njeni bližnji so opazili to spremembo! ''Odkar sem vključila PowGen v svojo vsakodnevno rutino, imam več energije in volje! Prav tako sem bolj samozavestna in vsi okoli mene so to opazili ... Izdelki Powgen so zagotovo naredili veliko spremembo!"

Odkrij izdelke, ki jih je izbrala Cinzia!

Turbo Fix - drenažni napitek: samo 1 napitek na dan bo odplaknil odvečno vodo, oblikoval telo in okrepil najpomembnejši organ za kurjenje maščobe – jetra.

Turbo Fix 1+1 GRATIS

Drenažni napitek s turbo močjo za takojšnji učinek hujšanja.

Turbo Fix 1+1 GRATIS -50%

Redna cena: 39,98 €

Vaša cena: 19,99 €

× Zapri

Food Buster: Zahvaljujoč visokokakovostnemu izvlečku Garcinie Cambogie, ki ga vsebujejo kapsule, je Food Buster optimalna rešitev za zaviranje apetita in kurjenje maščobe. Prav tako uravnava raven sladkorja v krvi in preprečuje kopičenje maščobe.

Food Buster 1+1 GRATIS

Zavira apetit in uniči maščobo!

Food Buster 1+1 GRATIS -50%

Redna cena: 39,98 €

Vaša cena: 19,99 €

× Zapri

X-treme Burner: kuri maščobo par excellence, zahvaljujoč L-karnitinu (205 mg/kapsula), kofeinu, zelenemu čaju in številnim drugim naravnim sestavinam, ki delujejo v sinergiji za doseganje najboljših rezultatov! Poleg tega pospeši metabolizem, poveča raven energije in izboljša koncentracijo, zaradi svojega termogenega učinka pa je popoln partner za trening!

X-Treme Burner 1+1 GRATIS

Prava izbira pred treningom - visoko zmogljiv fat burner.

X-Treme Burner 1+1 GRATIS -50%

Redna cena: 47,98 €

Vaša cena: 23,99 €

× Zapri

Nazaj na blog