Anja: "Vsem svojim strankam priporočam X-Treme Burner!"

Anja je vsestransko uspešna ženska. Ima magisterij iz prevajalstva, prav tako pa je licencirana osebna trenerka. V pogovoru z nami, nam je zaupala, katera prehranska dopolnila so po njenem mnenju najbolj učinkovita.

PowGen: Živjo Anja, hvala, ker si si vzela čas za nas! Povej nam, si si od nekdaj želela biti osebna trenerka?

Anja: "V času šolanja me je zanimalo veliko različnih stvari, med drugim fizioterapija, medicina in seveda šport. Obenem sem se 12 let tekmovalno ukvarjala s športom! V prostem času sem se izobraževala na področju prehrane in na sebi testirala različne režime prehranjevanja. Da sem postala osebna trenerka, je bila nekako logična posledica."

PowGen: Kdaj in kako si prvič slišala za naše izdelke?

Anja: "Izdelke sem prvič zasledila na spletu pred nekaj meseci. Iskala sem nekaj, ki bi tako meni kot mojim strankam omogočilo nekoliko večji zagon pri postavljanju ter doseganju ciljev na področju športa in počutja."

PowGen: Kateri izdelki so ti najbolj všeč in zakaj?

Anja: "Najbolj sta mi všeč X-Treme Burner in L-Carnitine Max Power. Vzamem oba naenkrat in sicer vsaj 15 minut pred treningom. Zagotovita mi močan termogeni učinek, izboljšata koncentracijo in vzdržljivost na treningu, imam pa tudi več energije."

PowGen: Katerim svojim strankam bi priporočala X-Treme Burner?

Anja: "Priporočala bi vsem, ki si želijo nekoliko več energije med treningom. Je nepogrešljiv za vse tiste, ki se borijo z nekaj odvečnimi maščobami. S pomočjo omenjenih dodatkov se bodo te hitreje začele topiti. Prav tako bi svojim strankam priporočala L-Carnitine Max Power in BCAA za zmanjšanje mišične utrujenosti in hitrejšo regeneracijo po treningu."

Kaj naredi X-Treme Burner tako močan?

Kapsule vsebujejo:

  • aminokislini L-tirozin in L-karnitin, ki izboljšata koncentracijo, učinkovitost in pomaga olajšati bolečine v mišicah
  • ekstrakt Garcinie Cambogie, ki zavira hrepenenje po hrani in preprečuje nastanek novih maščob
  • kofein in ekstrakt zelenega čaja, ki pospešita metabolizem in proces hujšanja ter stimulirata kurjenje maščobe
  • ekstrakt kajenskega popra, ki pospeši delovanje metabolizma
  • B-kompleks, ki zmanjša utrujenost
  • krom, ki pomaga uravnavati krvni sladkor in nadzorovati apetit

X-Treme Burner je popolna izbira pred treningom. S trojnim delovanjem bo navdušil vsakogar: odpravi maščobo in občutek lakote, obenem pa poskrbi za izjemno energijo!

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 47,98 €
Ogled izdelka