Adiponektin: hormon suhih!

Hormoni povezujejo delovanje vseh organov in sodelujejo pri številnih telesnih funkcijah. Vse vemo, da imamo zaradi hormonov lahko težave z aknami, prekomerno telesno težo in podobno. Verjetno pa nisi vedel, da obstajajo hormoni, ki ti pomagajo pri hujšanju! Beri naprej, če želiš izvedeti več.

Ali lahko shujšamo z nadzorovanjem hormonov?

Znanstveniki so potrdili, da so hormoni tisti, ki odločajo, ali se bo hrana, ki jo zaužijemo, shranila v obliki maščobe ali ne. In kaj so pravzaprav odkrili? Če spodbudimo nastanek in delovanje določenih hormonov, lahko na ta način spodbudimo telo, da pokuri več maščob. 

Adiponektin - hormon suhih

Adiponektin je hormon, ki nastaja v rjavem maščobnem tkivu in sodeluje pri uravnavanju presnove lipidov in ogljikovih hidratov. Nastane, kadar je v telesu zelo majhna količina maščob in tako poveča sposobnost mišic, da za energijo uporabljajo ogljikove hidrate. 

Ampak to še ni vse - ta hormon pospeši kurjenje maščob in pomaga zavirati apetit.

S staranjem se proizvodnja adiponektina zmanjšuje

Raziskave so pokazale, da adiponektin nastaja izključno v rjavem maščobnem tkivu in, da se njegova količina s staranjem zmanjšuje. Zato ni presenetljivo, da imamo skupaj s staranjem tudi težave z debelostjo

Prebudi svoj hormon suhih s kapsulami 6Pack Accelerator

Kapsule 6Pack Accelerator vsebujejo patentiran izvleček rdeče pomaranče, izvleček zelenegačaja in kapsaicin iz kajenskerdečepaprike. Učinkovito preprečujejo razpad rjavega maščobnega tkiva in tako spodbujajo proizvodnjo večjih količin hormona suhih - adiponektina.

S spodbujanjem aktivnosti rjavega maščobnega tkiva pa vsak dan lahko pokurimo dodatnih 500 kalorij!*

Želiš imeti raven trebuh? Kapsule 6Pack Accelerator bodo poskrbele za kurjenje maščobe pravnatem predelu telesa! Zadovoljni uporabniki so dosegli sledeče rezultate:

  • zmanjšan obsegpasu,
  • manj maščobe na predelu trebuha (vključno z zdravo prehrano).
*[Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.]

Kupi 6Pack Accelerator v paketu in prihrani še več!

Zate imamo odličen paket, ki vsebuje kombinacijo vseh izdelkov, ki jih potrebuješ za popolne radiatorčke!

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka