5 znakov, da toksini zavirajo hujšanje

Nizka kakovost živil, nezdrav življenjski slog, slabe navade, onesnaženost okolja – vse to vpliva na neuspeh pri hujšanju, saj je naše telo poplavljeno s toksini. Preberi, kako se znebiš težave v nekaj dneh.

Človeško telo ima dobro ''opremo'' za izločanje toksinov. Limfni sistem, jetra, ledvice in prebavni sistem delujejo skupaj, da ohranjajo telo v odličnem stanju, fit, brez odvečne maščobe in kopičenja toksinov.

Kljub temu se telo nikoli ne bi smelo samo boriti proti tako VELIKEMU številu toksinov, bakterij, ksenohormonov. Ko se nakopiči preveč toksinov, je čas za posredovanje.

Če imaš 2 ali več znakov, je čas za razstrupljanje:

  • V predelu pasu se ti nabira maščoba.
  • Ne moreš shujšati niti malo.
  • Ves čas si utrujen.
  • Občutiš napihnjenost, okončine pa ti pogosto otekajo.
  • Tvoja koža nima več tistega sijaja.
  • Celulit je opazen (pri ženskah, včasih tudi pri moških).

Se sprašuješ, kako so toksini povezani s hujšanjem?

Kadar telo ne more učinkovito in hitro odstraniti škodljivih mikroelementov, toksine skrije, da se zaščiti.

Ko se toksini ne izločijo, nas maščobne celice zaščitijo pred njimi in zaprejo to škodljivo snov.

Enostavno povedano, toksine skrivamo v odvečni telesni maščobi.

Če se te odvečne maščobe ne odstrani, pa težava preprosto preide na naslednjo stopnjo, kjer shranimo še več maščobe in izločanje toksinov postane še težje.

Izguba odvečne telesne teže bi pomenila ''kurjenje'' maščobnih celic, kjer so zaprti toksini. Tvoje telo pa jih noče izpustiti.

Kako torej izločiti toksine in shujšati?

Ker sta povečanje telesne teže in kopičenje toksinov tesno povezana in se dopolnjujeta, je najbolje, da hkrati poskrbiš za razstrupljanje in hujšanje.

  • Če je razstrupljanje uspešno, bo telo shranilo manj maščobe.
  • Če pokurimo več maščobe, bomo izločili več toksinov.

POMEMBNO: Zelo pomembno je, da organi izločanja (razstrupljanja) delujejo pravilno, da lahko toksini, ki uhajajo iz pokurjene telesne maščobe, čim prej zapustijo telo. To bi morala biti glavna naloga! In to je tisto, česar si tvoje telo želi in je pripravljeno storiti. Osvobodi zaprte toksine – naj telo zapustijo hitro in varno.

Kako hitro in varno odstraniti toksine?

Kot smo že omenili, moramo za učinkovito hujšanje in čim hitrejše odstranjevanje toksinov ponovno zagnati organe in sisteme izločanja.

Najprej se moramo osredotočiti na ponovni zagon limfnega sistema in prebave.

Limfni sistem je pasivna sestrska oblika kardiovaskularnega sistema, ki reciklira krvno plazmo. Odgovoren je za odstranjevanje ''odpadkov'' in odvečne vode iz tkiv (vključno z odvečno maščobo), vračanje dragocenih snovi v telo in podporo imunskemu sistemu.

Če limfni sistem ne deluje pravilno, je kot zamašen odtok. Odtoka ne moremo sprati, če voda v njem ne teče dovolj hitro.

Toksinov ne moremo odstraniti, če imamo leno limfo.

Ker limfe (tekočina, sredina limfnega sistema) srce ne črpa in je ne potiska kot kri (tekočina, sredina srčno-žilnega sistema), lahko postane lena (preobremenjena). Včasih ji moramo pomagati.

Če se boriš proti trdovratni telesni maščobi in ne veš več, kaj storiti, bi morala biti tvoja prioriteta prebujanje limfnega sistema in odstranjevanje toksinov ter odvečne maščobe iz telesa.

To lahko storiš za prebujanje limfnega sistema in lažje hujšanje

Gibaj se, pleši, skači!

Limfni sistem je pasiven, vendar ga je mogoče okrepiti s preprostim skakanjem ali vsakdanjim tekom. Če ne moreš teči ali skakati s kolebnico, lahko rahlo poskakuješ.

Redna vadba ali dolgotrajne aktivnosti, kot sta hoja ali kolesarjenje (90 minut), lahko prav tako učinkovito povečajo izgorevanje maščobe in izboljšajo presnovo.

Nedvomno tudi zelenjava, sadje ...

Temu se nikakor ne smemo izogniti. V prehrani potrebujemo sadje in zelenjavo. Ne samo, da vsebujeta ogromno antioksidantov, v sebi skrivata bogastvo vode in vlaknin, ki so potrebne za pravilno odstranjevanje ''odpadkov''. Več barv kot lahko vključiš v prehrano, bolje je. Začni z mešanico jagodičevja, temno listnato zelenjavo in citrusi.

... in vsem poznana mantra "pij več vode".

Do 60 % telesa odraslega človeka je sestavljeno iz vode. Poleg ostalih vlog, ki jih ima voda v našem telesu, je tudi bistvena sestavina krvi, limfe, urina in iztrebkov. Več vode kot popijemo, več vode bo telo izločilo (v urinu in blatu, skupaj s toksini in ''odpadki'').

25 g vlaknin za ženske, 38 g vlaknin za moške - dnevno!

Gre za uradno prehransko priporočilo in nima nič skupnega z dieto, ki ji slediš. Z veliko vsebnostjo ogljikovih hidratov, z majhno vsebnostjo maščob ali z veliko beljakovinami ... ni pomembno! Zadosten dnevni vnos vlaknin je izredno pomemben za nadzor telesne teže, dobro delovanje kardiovaskularnega sistema in odstranjevanje toksinov in škodljivih snovi.

Diuretično dopolnilo

Zaradi vsega, o čemer smo že razpravljali, je jasno, zakaj diuretiki postajajo priljubljen dodatek pri hujšanju. Najboljši diuretiki na svetovnem tržišču prebujajo limfni sistem in podpirajo organe pri izločanju s pomočjo naravnih sestavin.

Naš najboljši diuretični napitek je Turbo Fix in že 2 leti kraljuje kot najbolj prodajan izdelek linije PowGen. Sedaj pa ti predstavljamo koncentrirano različico našega bestsellerja v priročnih stekleničkah: tukaj je TurboFix Shots.

TurboFix Shots je učinkovit naravni diuretik v stekleničkah, ki zmanjša zadrževanje odvečne vode, pomaga oblikovati telo in naredi tvoje mišice bolj vidne. Zahvaljujoč rastlinskim izvlečkom bodo rezultati vidni hitreje.

V odlični recepturi se nahaja cela vrsta naravnih sestavin, ki podpirajo delovanje jeter, ledvic in poskrbijo za dobro prebavo.

Da, izdelek TurboFix Shots je diuretik, ki nežno podpira tudi delovanje jeter. Jetra so organ za kurjenje maščobe in so eden največjih akterjev na tvoji poti do sanjske postave.

Izdelek TurboFix Shots je neverjetno močan pri odstranjevanju odvečne vode in toksinov, zato ga nekateri ljudje uporabljajo le nekaj dni. Imamo tudi veliko strank, ki ga uporabljajo med dieto - da toksini iz stopljene maščobe čim prej zapustijo telo in ne ustavijo procesa hujšanja.

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka