5 nasvetov kako ohraniti postavo med prazniki

Kmalu se bomo poslovili od leta, ki nam je življenje obrnilo na glavo.

Preden pa zakorakamo v leto 2021, moramo narediti še nekaj: preživeti praznike, ne da bi se zredili!

Nekaj tednov se ne sliši veliko, vendar veš, kako je: ko enkrat opustiš svojo fitnes rutino, je težko zopet začeti trenirati.

Potrebuješ načrt!

Zaradi karantene verjetno nisi tako fizično aktiven kot ponavadi, prazniki pa so pred vrati in sedaj potrebuješ načrt, da se ne bodo nabrali kakšni odvečni kilogrami.

Pripravili smo 5 nasvetov, kako se izogniti temu nesrečnemu prazničnemu prenajedanju in nepotrebnemu kopičenju odvečnih kilogramov:

1. Jej živila, ki so bogata z vlakninami

Vlaknine ti pomagajo, da se izogneš nepotrebnim kalorijam in lažje nadziraš svojo raven energije. Ni nujno, da so božična in novoletna razvajanja nezdrava. Obroki naj vsebujejo sadje, zelenjavo, žitarice, oreščke in meso z nizko vsebnostjo maščob, saj te bodo nasitili za dlje časa.

2. Uživaj v svoji najljubši hrani, vendar v zmernih količinah!

Vsi decembra radi posežemo po svoji najljubši nezdravi hrani, še posebej po kakšni okusni čokoladni torti. Zaužit sladkor se bo nabral v telesu kot trebušna maščoba, vendar se zato še ni potrebno popolnoma odreči svoji najljubši sladici. Bodi odločen in pojej le majhen košček ali dva, tako da zadovoljiš željo po sladkem!

3. Ne pretiravaj z alkoholom

Alkohol in nabiranje odvečnih kilogramov gresta odlično skupaj. Čeprav bomo letos izpustili praznične zabave, bomo vseeno našli izgovor, da nazdravimo s kozarcem ali dvema. Vendar pazi: ne pretiravaj z alkoholom, saj s tem v telo vnašaš nepotrebne kalorije, poslabšaš kakovost svojega spanca in zmedeš hormone, ki ti dajejo občutek sitosti.

4. Ostani aktiven

Nadaljuj z gibanjem! Spletni treningi ti lahko pri tem odlično pomagajo in te motivirajo. Ali veš, da ti ob nakupu PowGen izdelkov pripada gratis dostop do naše spletne telovadnice? Poišči čas za vsakodnevni trening, saj bo le doslednost v kombinaciji s pravilnimi prehranskimi dopolnili uničila maščobo in poskrbela, da se v telesu ne bo nabirala nova.

5. Preizkusi Food Buster

Še nekaj dni je do začetka praznikov in najbolje je, da si pomagaš z učinkovito in hitro metodo za doseganje svojih ciljev. Tukaj pride na vrsto Food Buster, najboljša rešitev proti nabiranju maščobe.
Zahvaljujoč odličnim sestavinam - Gracinia Cambogia, vitamin C in krom, ki še dodatno izboljša rezultate in prepreči nabiranje maščobe, - lahko poskrbiš, da med prazniki ohraniš formo in obenem uživaš v svojih najljubših dobrotah!

Izkoristi posebno ponudbo!

Izbrani izdelki za vas

-70%
Akcijska cena 5,99 € Redna cena 19,99 €
Ogled izdelka