30-dnevna preobrazba telesa

Se je tudi pri tebi pojavilo nekaj odvečnih kilogramov? Vsi dobro vemo, kakšen je pravi način, da se jih znebimo: sprememba prehrane in obiskovanje fitnesa. A marsikdo si ne more vzeti 2 ur na dan za obisk fitnesa. In tudi če najdemo čas, rezultati nikoli ne pridejo dovolj hitro. Ampak obstajajo načini, kako ta proces pospešiti! Beri naprej in odkrij več.

Kaj če ti povemo, da smo pri PowGenu sestavili paket, ki ti bo pomagal do vidnih rezultatov v samo 30 dneh? V paket smo vključili 2 izdelka z izjemno močnimi sestavinami, ki dokazano delujejo.

Začni kuriti maščobo že takoj zjutraj

Načrt je naslednji: vstani in začni svoj dan z napitkom Easy Burn. Vzameš ga lahko s seboj in si ga privoščiš namesto jutranje kave. Pospešil bo tvojo presnovo in ti čez dan pomagal pokuriti več maščobe. Hkrati bo izostril tvojo koncentracijo in ti dal večenergije, da boš kos vsem svojim izzivom!

Skrivnost napitka Easy Burn se skriva v semenih kolovca, ekstraktu zelene kave in vitaminu B3. Vse te sestavine delujejo v sinergiji in tako pospešijo presnovo in izboljšajo razmerje med mišicami in maščobo. Imajo tudi zelo koristen učinek blokiranja sladkorja, s čimer se zmanjša skupen vnos kalorij. Ali tudi tvoja običajna kava zmore vse to? Se nam je zdelo, da ne.

Zdaj pa – L-karnitin

L-karnitin je naravna aminokislina, ki ima pomembno vlogo pri proizvodnji energije. Zadolžena je za prenos maščobnih kislin v celične mitohondrije. Mitohondriji delujejo kot motorji, saj kurijo maščobo in ustvarjajo energijo, ki jo tvoje telo lahko uporabi. L-Carnitine Max Power vsebuje Carnipure® iz Švice, najčistejši L-karnitin na tržišču, dodali pa smo mu še ekstrakt gvarane za visoko raven energije in pospešen metabolizem.

Najbolje je, če jemlješ kapsule L-Carnitine Max Power pred vadbo (ali kakršnim koli gibanjem, na primer pred tekanjem po opravkih, sprehajanjem psa itd.). Kapsule bodo izboljšale učinkovitost tvoje vadbe, poleg tega pa bodo izboljšale tudi tvojo vzdržljivost in pospešile regeneracijo mišic. Na tak način lahko kar najbolj izkoristiš svojo vadbo in tudi nadležnih bolečin v mišicah bo veliko manj!

Zmagovalna kombinacija

Kombinacija teh 2 izdelkov bo zagotovo poskrbela za najboljše rezulate. Jemlješ jih lahko ob dnevih, ko telovadiš, in tudi takrat, ko imaš prost dan. Če ti povemo po resnici, bosta izdelka pospešila tvojo presnovo tudi, če sploh ne telovadiš.

Oba izdelka sta bila narejena izključno iz sestavin visoke kakovosti in z namemom, da bo tvoje telo nenehno kurilo več maščobe.


Ne izgubljaj časa in spremeni svoje telo v stroj za kurjenje maščobe! Preveri posebno ponudbo 30-dnevnega PowGen paketa.

*Viri:
Onakpoya I, Terry R, Ernest E. (2011). The use of green coffee extract as a weight loss supplement. A systemic review and meta-analysis of randomised clinical trials. Gastroenterol Res Pract. 2011;2011. Pii: 382852. Dostupné na: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2943088/
Benjamin T Wall, Francis B Stephens, [...], and Paul L Greenhaff. (2011). Chronic oral ingestion of l‐carnitine and carbohydrate increases muscle carnitine content and alters muscle fuel metabolism during exercise in humans. J Physiol. 2011 Feb 15; 589(Pt 4): 963–973. Publikováno online 2011 Jan 4. https://dx.doi.org/10.1113%2Fjphysiol.2010.201343

Izbrani izdelki za vas

-62%
Akcijska cena 22,99 € Redna cena 59,97 €
Ogled izdelka