3 smešno preprosti načini za hitro kurjenje maščobe

Ali tvoji treningi nimajo učinka? Znan scenarij. Vse svoj čas in trud vložiš v redno vadbo in celo poskrbiš za primerno prehrano, rezultatov pa enostavno ni od nikoder. Morda potrebuješ le nekaj dodatne spodbude. Nadaljuj z branjem in odkrij 3 noro preproste načine za hitro izgubo maščob in se končno poslovi od maščobe na trebuhu.

1. Poskrbi, da bo tvoje telo porabljalo maščobne zaloge

Eden najučinkovitejših načinov, kako to doseči, je prekinitveni post. To ni dieta, temveč bolj prehranjevalni vzorec, ki vključuje preklapljanje med prehranjevanjem in postom. Ne gre za to, kaj ješ, ampak se bolj osredotoča na to, kdaj ješ in kdaj ne. Prvi rezultati so opazni po 12-14 urah posta; v nadaljevanju pa velja, daljše je obdobje postenja, boljši so rezultati (zdi se, da je 16 ur priljubljena izbira).

Če torej poješ večerjo ob 18. uri in ne zajtrkuješ do, recimo, 6. ure zjutraj, si že skoraj tam (samo poskrbi, da se ne vdaš želji po prigrizkih)! Prestavi svoj zajtrk na 10.00 in tvoje telo bo postopoma začelo uporabljati maščobo kot svoj glavni vir energije. Če ta način vzdržuješ vsak dan, se bo tvoj trebuh začel počasi, a zagotovo topiti.

Če misliš, da je to preveč zate, imamo odlično novico. Obstaja preprostejši način, kako do podobnih rezultatov – imenuje se L-KARNITIN! Če ga zaužiješ pred vadbo, s tem močno povečaš kurjenje maščob, kar ti pomaga pokuriti bistveno več maščobe za energijo. In to še ni vse! Prav tako ti pomaga, da okrepiš svojo učinkovitost, zmanjša bolečine v mišicah in utrujenost ter poskrbi za hitrejšo regeneracijo, Ja, prosim!

2. Pospeši izgubo maščobe med počitkom

Obstaja več preprostih načinov, kako to narediti, verjetno jih nekaj že poznaš in prakticiraš. Med njimi so preproste odločitve, na primer izbira stopnic namesto dvigala, parkiranje avtomobila dlje od vhoda v trgovino ali hiter sprehod med odmorom za malico. Znižaj sobno temperaturo za kakšno stopinjo, neka študija namreč kaže, da lahko sčasoma izgubiš opazno količino telesne maščobe.

Poskusi sedeti na tleh namesto na kavču, tvoje telo mora aktivirati več mišic za podporo, pri tem pa porabi več kalorij. Ali veš, da tudi z žvečenjem porabimo do 11 kalorij na uro? Da ne omenjam prestopanja! Izkazalo se je, da igranje z lasmi, topotanje z nogo in premikanje težišča lahko pomaga pokuriti veliko dodatnih kalorij vsak dan! Ja, čisto zares!

Če iščeš hitrejše rezultate, je EKSTRAKT ZELENEGA ČAJA morda prava izbira. Zeleni čaj je eden najbolj priljubljenih termoburnerjev, saj dvigne notranjo telesno temperaturo in poveča kurjenje maščob, tudi ko počivaš. In še bonus, pospeši tudi tvojo presnovo, dvigne raven energije in zmanjša apetit.

3. Nehaj razmišljati o hrani

Ja, ja, to je lažje reči kot storiti. Dejstvo pa je, da pogosto začneš razmišljati o hrani, ker ti je dolgčas. Pomisli na to, ko se bo naslednjič pojavila potreba, da izropaš svoj hladilnik. Ali si res lačen – ali ti je samo dolgčas? Spij kozarec vode, morda je to samo žeja. Večkrat se namreč zgodi, da žejo zamenjamo za lakoto.

Dobra novica je, da lahko svojo osredotočenost hitro preusmeriš drugam. Pojdi na sprehod, beri knjigo ali si zavrti tisti podcast, ki ga že tako dolgo želiš poslušati. Pokliči svojega prijatelja ali poišči nov hobi. Kaj praviš na slikanje? Ali meditacijo? Ok, imam idejo, kaj če se začneš učiti kodiranja? Če iščeš kaj preprostejšega, poskusi tleskati s prsti ali ploskati, pri tem pa vpij »Stop!« in tako izprazni svoj um za 30 sekund. Strokovnjaki menijo, da bo morda delovalo.

Ne, ne, nikakor ne? Obstaja še en način. Vključuje zmanjšanje hrepenenja po hrani in zaviranje apetita, hkrati pa spodbuja kurjenje maščob in preprečuje tudi dodatno kopičenje maščob. Že poznaš GARCINO CAMBOGIO? Ni treba posebej poudarjati, da je to ena najučinkovitejših pomoči pri hujšanju.

Easy Burn Shots – močna bližnjica do vseh treh

Easy Burn Shots vsebujejo kar 2000 mg L-karnitina, 500 mg ekstrakta zelenega čaja in 500 mg ekstrakta Garcinie Cambogie za spektakularne rezultate hujšanja. Pospešijo kurjenje maščob ne glede na to, ali telovadiš ali ne, in zmanjšajo apetit, da lahko premagaš željo po izropanju hladilnika!

  • Popij eno stekleničko in povečaj kurjenje maščob kar za 17%*
  • Izboljšaj svojo zmogljivost in hitro zmanjšaj telesno maščobo
  • Uživaj v lenobnem dnevu brez posledic
  • Pospeši presnovo, prepreči nastajanje maščobnih celic in zmanjšaj apetit
  • Samo 8 kalorij na stekleničko, z okusom rdečega jagodičevja
*Učinki izdelka se lahko med posamezniki razlikujejo in so lahko drugačni od učinkov, opisanih na spletni strani.

Izbrani izdelki za vas

-35%
Akcijska cena 16,99 € Redna cena 25,99 €
Ogled izdelka