Brezplačna pomoč: 080 99 82

EASY BURN Intensive Fat Burner 1+1 GRATIS

Za kurjenje maščob tudi takrat, ko nisi tako fizično aktiven.

  • Kuri maščobo tudi v dnevih mirovanja
  • Napolni z energijo
  • Uporabi maščobo kot prvi vir energije

100% garancija na zadovoljstvo!

Vsako telo je drugačno. Če ti izdelek ni všeč, ti povrnemo denar.

Če ne bi bil zadovoljen z rezultati izdelka, ti v skladu z garancijo na zadovoljstvo omogočamo, da nam škatlico izdelka vrneš v 30 dneh in vrnili ti bomo denar. Več tukaj.
GRATIS DARILO

Pri nakupu prejmeš prehranski načrt na kar 44 straneh!

-50%

Prehransko dopolnilo

-50%

Zaloga: Na zalogi

39,80 €

19,90 €

100% garancija na zadovoljstvo
Za vsa naročila nad 50 € brezplačna dostava
Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.

Pakiranje: 2 x 15 vrečk za 30 dni

Načini plačila:
30 dnevna garancija vračila denarja

Če zaradi kateregakoli razloga niste popolnoma zadovoljni, izdelek enostavno vrnite v prazni embalaži in vam vrnemo denar. Več

Kupite

Preizkusite

Vrnite

Vrnemo denar

Prebudi svoje telo tudi v dnevih počitka z zeleno kavo, semeni kolovca in ekstraktom ingverja ter premagaj utrujenost z vitaminom B3!

Kdo pravi, da morajo tvoji prosti dnevi iti v nič? EasyBurn bo delal v prid definiranega telesa tudi takrat, kadar se tebi ne da! Imaš službo, v kateri večino časa presediš? Zjutraj spij EasyBurn, pospeši metabolizem in skuri telesno maščobo!

KLINIČNO DOKAZANO

Raziskava je pokazala, da uporabniki EasyBurn pokurijo občutno več maščob! Energija bo na višku, maščoba pa bo izginjala.


"ZA VEČ ENERGIJE"

«Vsi vemo, da so priprave na novo sezono res zelo pomembne in naporne. Ker energije ni nikoli preveč, ves čas pa delam še na moči, sem se odločil za napitke PowGen EasyBurn. Že po prvi škatlici lahko rečem, da imam res več energije in posledično boljše rezultate testiranj. Všeč mi je okus napitkov in kako enostavni so za uporabo. Napitke pijem tudi, kadar nisem aktiven in nimam slabe vesti, če pojem pico ali hamburger. Easy Burn je super in ga priporočam tudi svojim soigralcem.»

- Damir iz Velenja -

"V KRATKEM ČASU SEM IZGUBIL ŽE 4 KILOGRAME"

«Lahko rečem, da sem vsestransko aktiven skozi celo leto. Hodim v hribe, plezam, tečem, kolesarim, deskam na snegu ter rad naredim tudi kaj okoli hiše. In ja, energije mi žal zmanjkuje. Zato sem se odločil za Easy Burn, s katerim sem v 14 dneh videl že prve rezultate. Čeprav nisem imel namena hujšati, sem zlahka izgubil 4 kg. Razliko res takoj občutiš, prebava je hitrejša, energije je več, pa še za računalnikom ali med gledanjem televizije čutiš, da deluje.»

- Blaž -

MAKSIMALNA MOČ

POKURI VEČ MAŠČOBE

NAPOLNI Z ENERGIJO

OBLIKUJE TELO

POSPEŠI IZGUBO KILOGRAMOV

KAJ MU DA SVOJO MOČ?EasyBurn napolni telo z vitaminom B3, semeni kolovca, zeleno kavo in ekstraktom ingverja.


Napitek poveča raven energije in poskrbi, da telo najprej kuri maščobne rezerve.

KOMU JE NAMENJEN?

Namenjen je tebi, če želiš oblikovati svoje telo, tudi med sedenjem v pisarni. Spij ga pred telovadbo in presenetil te bo z dodatno energijo in več pokurjene maščobe!

Dovolj je le 1 napitek na dan!

Easy Burn ima naraven okus breskve.

-50%

Zaloga: Na zalogi

39,80 €

19,90 €

100% garancija na zadovoljstvo
Za vsa naročila nad 50 € brezplačna dostava
Dostava v roku 1 – 3 dni preko Pošte Slovenije ali GLS.

Pakiranje: 2 x 15 vrečk za 30 dni

Načini plačila:
Prehransko dopolnilo s sladilom
Sestavine (v 1 vrečki):

nosilec: koruzni dekstrin, ekstrakt semen kolovca z 10% kofeina, ekstrakt zrn zelene kave s 50% klorogenske kisline in 2% kofeina, aroma breskve, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ekstrakt korenine ingverja s 5% gingerolov, nikotinamid, sredstvo proti sprijemanju: rižev koncentrat, sladilo: sukraloza.

*PDV = Priporočeni dnevni vnos

NAČIN UPORABE:

Priporočeni dnevni odmerek je 1 vrečka, raztopljena v 2 dl vode po obroku.

OPOZORILA:

Če ste preobčutljivi ali alergični na katero od sestavin tega izdelka ali jemljete zdravila, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

POMEMBNA OBVESTILA:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

SHRANJEVANJE:

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjevati v temnem in suhem prostoru na temperaturi do 25 °C.

NETO TEŽA: 45 g

Raziskave:

1. R. Hursel, W. Viechtbauer, M. S. Westerterp-Plantenga. (2009). The effects of green tea on weight loss and weight maintenance: a meta-analysis. International Journal of Obesity (2009) 33, 956–961. Dosegljivo na: https://www.nature.com/ijo/journal/v33/n9/full/ijo2009135a.html

2. E. M. R. Kovacs, M. P. G. M. Lejeune, I. Nijs, M. S. Westerterp-Plantenga. (2004). Effects of green tea on weight maintenance after body-weight loss. British Journal of Nutrition, 91, 431–437. Dosegljivo na: https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/S000711450400056X

3. Onakpoya I, Terry R, Ernest E. (2011). The use of green coffee extract as a weight loss supplement. A systemic review and meta-analysis of randomised clinical trials. Gastroenterol Res Pract. 2011;2011. Pii: 382852.Dosegljivo na: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2943088/

EASY BURN Intensive Fat Burner 1+1 GRATIS